Tř. 9. května 926, 408 01 Rumburk
+ 420 732 575 085
info@uptime.cz

Kontakty

Prodej a servis výpočetní techniky

Hlavní kontakt – Rumburk

hotline +420 732 575 085

email info@uptime.cz

www (obchod) https://eshop.uptime.cz

www (servis, reklamace) https://www.uptime.cz



IČ: 27271552

DIČ: CZ27271552

bankovní účet (Raiffeisenbank) 2081215001 / 5500

bankovní účet (KB) 78-5328800207 / 0100

rejstřík:

Společnost vedená u krajského soudu v Ústí nad labem, oddíl C, vložka 21760

ID datové schránky: ji99dub



UPTIME s.r.o.

Tř. 9. Května 926

408 01 Rumburk



Otevírací doba RUMBURK ( prodej, servis )

pondělí – pátek

8:00 – 11:00, 13:00 – 16:00



Předmět podnikání:

Nákup a prodej kancelářské a výpočetní techniky. Snažíme se udržovat co nejnižší ceny na trhu. Umožňujeme jednoduchý a ze strany zákazníka naprosto bezstarostný nákup prostřednictvím internetového obchodu na https://eshop.uptime.cz.

Zákazník má před nákupem zboží možnost konzultovat s naším technikem kompatibilitu zařízení apod.



Široký sortiment zboží a rychlost dodání. Snažíme se nabídnout co nejširší sortiment zboží. Přes 100 tisíc položek v našem elektronickém obchodě, u kterých denně aktualizujeme ceny. Zakládáme si na rychlosti dodání, která je zpravidla do 24hodin.

Prodej značkových počítačových sestav LYNX, které získávají řadu ocenění především v poměru cena/výkon a stabilita ve světových mediích jako např. PCWorld, časopis Computer, Svět hardwaru apod.

Konfigurace pracovních stanic s operačními systémy Windows, LINUX. Nastavení systémů pro využití maximálního výkonu PC.

Řešení LAN, WLAN sítí a internetu. Nabízíme Vám komplexní zasíťování počítačů ve Vaší firmě i vzdálených pracovišť. Zabezpečení sítí a zálohování Vašich dat prostřednictvím výkonných serverů postavené na platformě LINUX a WindowsNT.

Řešení pokladních a ekonomických systémů na klíč. Kompletní implementace a servis pokladních a registračních systémů. Máme bohaté zkušenosti s implementací a následným zaškolení ekonomických systémů v oblasti výroby, velkoobchodního a maloobchodního prodeje, distribuce, potravinářství…

Zabezpečovací a monitorovací technika. Rychlé a spolehlivé řešení pro vaši společnost na nejnovější, špičkové technologii.

Rychlý a spolehlivý servis. Odvirování stanic a serverů, případné zabezpečení a konfigurace Firewallů. Pozáruční servis počítačových sestav, komponentů, monitorů a kancelářských přístrojů.

Servisní středisko LYNX. zajišťujeme záruční a pozáruční servis na jakýkoliv výrobek LYNX. Běžná doba vyřízení reklamace je do pěti pracovních dní. Jako servisní středisko úzce spolupracujeme s výrobcem, jak po servisní, tak po technické stránce.


Poradenská činnost. Jsme připravení Vám zodpovědět vaše otázky v oblasti IT, případně řešit Vaše problémy. Konzultace je možná nejen osobně, ale všemi dostupnými prostředky.

Servisní středisko registračních pokladen EURO ELCOM s EPSON. certifikaci dle zákona ČR o registračních pokladnách jsme získali již v roce 2007 pro servis a pravidelné údržby registračních pokladen.

Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnost – Pořádání školení za účelem rekvalifikace a podpory zaměstnanosti v ČR